Sunday, 6 September 2015

Jangan Gelabah

"Kami berdaftar ye....",

Alhamdulillah atas rezeki kurniaanNya keatas kami. Rezeki dari order masquerade tak putus-putus since musim dinner ni.

Tapi dalam suka tu terselit juga pahit sikit lah. Nak bagi balance mungkin.

Seller selalunya bukan goyang kaki layan hp 24/7 . Jadi kemungkinan untuk seller balas pesanan buyer adalah tinggi. Jadi jangan cepat melenting bila pesanan anda lambat dibalas.

Sebelum beli, make sure awak ada tahap keyakinan yang tinggi dengan seller tu. Kami faham ramai scammer di luar sana tapi tak adil jika semua seller dipandang as scammer disebabkan oleh segelintir pihak yang kurang cerdik kat luar sana.

Minta no SSM. Tak ada masalah jika awak nak semak tentang company. Tapi jangan pula salah guna info.

Kami tak akan tipu, kalau kami tipu.. kami dapat rezeki tak berkat. Kami tak akan kaya pun dengan rezeki tak berkat :)

Kbai

No comments:

Post a Comment